Nr. 1 Lakópark Családi Ház - A Te világod!

Nr. 1 Lakópark Családi Ház - A Te világod!

Nr. 1 Lakópark Családi Ház - A Te világod!

Nr. 1 lakópark

Otthon a Nagyerdő szomszédságában!

Páratlan természeti környezet, madárdal, csend és nyugalom. Ezt kínálja Önnek, öt hektáron a Nr. 1 Lakópark Pallagon, a NATURA 2000-es védelem alatt álló ősfás Nagyerdő közvetlen szomszédságában. A nyüzsgő Debrecentől alig 2 km-re északra, a Nagyerdőt a 4. számú főúttal összekötő pallagi út mellett.

A Nr. 1 lakóparkot egy esztétikus, biztonságos kerítés rendszerrel vettük körbe, ezzel is meghatározva az egységes építészeti és környezeti minőség színvonalát.

A  Nr. 1 Lakópark megközelítése autóval gyors és egyszerű, akár a 4-es számú főút, akár a Pallagi úton Debrecen centrumából. Tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető, a 13-as helyi buszjárat megállója közvetlenül a Nr. 1 Lakópark délkeleti határában található. Autóval a behajtás a lakópark területére a Pallagi úti körforgalom felől a terület ÉK-i oldalán, míg a Nagyerdő gyalog, kerékpárral, quaddal akár lóval történő megközelítése a nyugati oldalon található kiskapun keresztül lehetséges. 

Az Nr. 1 Lakópark legnagyobb értéke a természet közvetlen közelsége, amit a szomszédos Parkerdő illetve a telkek laza szerkezetű beépíthetősége garantál. Az egyes telkek méretei, az helyi építési szabályzatban előírt kötelező nagy zöldterület, az alacsony beépítési százalék, mind az Ön intim, természet közeli élettérét biztosítja. A telkek nagy mérete miatt a területre, inkább nagyobb alapterületű épületek kívánkoznak.

 

Exkluzív, zárt lakóközösségünkben 32 család valósíthatja meg álmai otthonát.

Reményeink szerint, ez a kis közösség új ismeretségeket, barátságokat szül és gyermekeinknek, unokáinknak is felejthetetlen gyerekkori emlékeket idéz fel majd. 

A Te világod egyszerre biztosít nyugalmat és pezsgést, ahogyan erre mindannyian vágyunk.